28. listopadu 2017

Tiché modlitební shromáždění za náboženskou svobodu a solidaritu s pronásledovanými křesťany

Už šestým rokem pořádá švýcarská pobočka CSI v adventním období tichá modlitební setkání za náboženskou svobodu a solidaritu s pronásledovanými křesťany. Jelikož nic nenasvědčuje tomu, že by v dohledné době (pokud někdy) masívní pronásledování křesťanů skončilo, chceme se také my v České a Slovenské republice připojit k této tradici. První  takové shromáždění  za náboženskou svobodu tedy svoláváme  na čtvrtek 14.12. Sejdeme se v Praze na Jungmannově náměstí od 17:30 do 18:00

modlitební-setkání-aktual

Zveme Vás na

Tiché modlitební shromáždění za náboženskou svobodu a solidaritu s pronásledovanými křesťany

Už šestým rokem pořádá švýcarská pobočka CSI v adventním období tichá modlitební setkání za náboženskou svobodu a solidaritu s pronásledovanými křesťany. Jelikož nic nenasvědčuje tomu, že by v dohledné době (pokud někdy) masívní pronásledování křesťanů skončilo, chceme se také my v České a Slovenské republice připojit k této tradici. První  takové shromáždění  za náboženskou svobodu tedy svoláváme  na čtvrtek 14.12. Sejdeme se v Praze na Jungmannově náměstí od 17:30 do 18:00.

 

Pokud by někdo z Vás chtěl zorganizovat obdobné shromáždění i ve Vašem městě nebo třeba sboru, obraťte se na nás a my Vám pomůžeme s organizací shromáždění.

 

Zájem a solidarita západních církví a veřejnosti neodpovídá rozsahu a tragice pronásledování „Jak můžeme chtít po politicích, aby se zajímali o pronásledované křesťany, když na ně nepamatují ani představitelé a příslušníci západních církví?“ ( bývalý kongresman Frank Wolf).

 

Praha – Jungmannovo náměstí

14.12.2017 od 17:30 do 18:00 hodin

 

Bystré v Orlických horách

14. 12. 2017 od 18:00 do 18:30 hodin

 

Jablonné v Podještědí – náměstí Míru

14. 12. 2017 od 18:30 do 19:00 hodin

 

Chceme v adventním čase  povzbudit občany, křesťany i představitele církví a veřejného života aby pamatovali na pronásledované křesťany.

 

www.csi-cr.cz

tel.: 737 948 579

email: csi.czechrepublic@gmail.com

Komentáře k článku


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Komentář byl úspěšně odeslán.

Der Kommentar wurde erfolgreich abgesendet, sobald er von einem Administrator verifiziert wurde, wird er hier angezeigt.